Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Pécs

Legutóbb módosítva: 2023-01-17

Bemutatkozás:

Életem utolsó 5 évét emelném ki, amikor végre felismerhettem, hogy "jó" vagyok, mégpedig úgy, ahogy vagyok. Az ehhez a felismeréshez vezető módszerek sokfélék voltak. Nehéz, de gyönyörű út volt. Szépen lassan alkalmassá váltam a "közösségi életre" úgy, hogy az mindenki javát szolgálja. Még "dolgozom" magamon, no nem, mintha nem lennék elégedett azzal, ami van, de az élet mindig hoz újabb meghaladni valót. És ez olyan gyönyörű. Élvezem az életem. :)

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Szeretnék hozzásegíteni másokat is, hogy megtapasztalják, igenis bárkinek lehet csodás élete (kortól, nemi identitástól, vallási hovatartozástól, és minden egyéb korláttól függetlenül), és nem a szenvedés a legnagyobb tanulni valónk ezen a bolygón. Nem könnyű vállalás, azt hiszem, de bízom abban, hogy találok társakat a megvalósításhoz ebben a közösségben.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Főállásban adminisztrátorként dolgozom egy állami vállalatnál. Emellett önkénteskedem egy bevásárlóközösségben, amit nagyon szeretek. Örömmel varrok, szívesen fodrászkodom (ezeket képzettség nélkül). Nincs kialakult vágyam, viszont bármit szívesen végzek, amivel alkotni, teremteni, szolgálni lehet. Szívesen tanulok új dolgokat, amik az előzőket szolgálják.

Jártasság, tudás: egészségmegőrzés, segítő beszélgetés