Jóllét Forrás

találkozási tér
Kedves Érdeklődő!

Jó, hogy idetaláltál!

Néhány fontosság, mielőtt elkezded a regisztrációt:
  • A nyitóoldalon részleteztük, mi mindent tehetsz itt a regisztrációt követően.
  • Alapelv, hogy arccal és névvel legyünk itt. Kérjük, hogy regisztrációkor valós teljes nevedet add meg és tölts fel fényképet is.
  • Figyelj arra, hogy pontosan add meg a mail címedet, mert erre küldünk majd egy megerősítő e-mailt, csak ez után válik élessé a regisztrációd.
  • A regisztrációhoz szükséges elolvasnod és elfogadnod a Közösségi megállapodást és az Adatkezelést. Ajánljuk, hogy szintén olvasd el a Tudnivalókat
Miután regisztráltál, fontos, hogy részletesen feltöltsd a személyes oldaladat, hiszen így tudsz bemutatkozni és elérhetővé válni mások számára, akik kapcsolatba szeretnének lépni veled. Valamint onnantól kezdve tudod használni is a Jóllét Forrás oldal lehetőségeit. Adatlapod feltöltésénél néhány segítő kérdést is találsz: Mi mindent csináltál eddig és mivel foglalkozol most? Miért jöttél a Jóllét Forrás oldalra? Mit szeretnél itt csinálni, milyen reményeid vannak az oldallal kapcsolatban? Mi az a jártasság, tudás, tapasztalat, amivel mások szolgálatára lehetsz? Mi az ami érdekel, amiben fejlődni szeretnél? A fényképről se feledkezz meg, hogy láthatóvá válhass!
Ha elakadnál a regisztrációnál vagy bármilyen kérdésed, észrevételed adódik akár most, akár a regisztráció után, a Kapcsolat oldalon elérsz bennünket és segítünk.

Regisztráció
Elolvastam és elfogadom a Közösségi megállapodásban foglaltakat.
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelésben foglaltakat.