Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Budapest, IV. kerület

Legutóbb módosítva: 2023-10-20

Weboldal: kezelői oldalam

Bemutatkozás:

Első nekifutásra informatikus mérnöknek tanultam. Ebben a szakmában dolgoztam az elmúlt huszonpár évben fejlesztőként, oktatóként is. Életközépre pedig fontossá vált számomra az egészségünk saját kézbe vétele, az önrendelkezéshez visszatalálás, ezáltal az életrevalóságunk megerősítése. Jelenleg természetgyógyászattal, indiai, kínai, japán és tibeti gyógyterápiákkal foglalkozom, leginkább masszázzsal. Foglalkoztat a saját élményes zeneterápia, imádom a hangszereket, a zenélést, a másokkal zenélést - azaz a hangkeltőkkel való önmagunkat és egymást felfedező kapcsolódást. Vonz a kétkeziség, életrevalóság, természetközeli lét és az önellátó gazdálkodás.

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Nyitás olyanok felé, akik hasonlóan gondolkodnak és akikkel kapcsolódhatok. Akikkel működik egy elköteleződés az élhető, fenntartható, helyes értékrendű emberi élet mellett. Szeretnék olyan közösségeket támogatni, amely önmagához kapcsolódó, tiszta tudatosságra törekvő egyénekre épít, őket megtartja, az együttműködésre nagy figyelmet fordít, fontos számára az önrendelkezés, önellátásra törekvés.
A legközvetlenebb vágyam kiteljesedni a gyógyító folyamatok megértésében, segítésében, azok szolgálatában.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Tovább bontani a természetgyógyász oldalam. Tovább teljesedni zenei kapcsolódásokban, gyógyító együttlétekben. Megtalálni az informatikai tudásom fenntarthatóbb helyét az életemben, egyrészt a részmunkaidős forma irányában, másrészt a szívemhez közelebb álló ügyek szolgálatában.

Jártasság, tudás: alternatív oktatás, egészségmegőrzés, természetes gyógymódok, webfejlesztés, masszázsterápiák, hangterápia

Érdeklődés, tanulás: természetgyógyászat, zene