Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Budapest

Legutóbb módosítva: 2024-04-01

Weboldal: aQuolley

Bemutatkozás:

A Budapesti Közgazdasági Egyetem elvégzése utáni első 8 évben különböző brókercégeknél dolgoztam részvénykereskedőként. Ottani tapasztalataim tették lehetővé, hogy a későbbiek folyamán tőkepiaci konzulensként dolgozhassak a kor pénzügyi szoftvereinek kifejlesztésén. Közel két évtizeden át főleg nagyléptékű, hosszú kifutású informatikai projekteken vettem részt megrendelői vagy a szállítói projektvezetőként és/vagy vezető szakértőként, tervezőként így a szoftverfejlesztés minden aspektusát jól ismerem. Az elmúlt négy évben a munkám mellett elsősorban olyan kezdeményezésekben vettem részt, amelyek az informatika alkalmazásának speciális területeit célozták.

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Idestova 5 éve, hogy elkezdtem egy alapvetően csak a nyári hónapok során találkozó társaság közösségi életének részleges szervezését. Eredetileg csak egy a vízben csoportosan is folytatható közösségi labdajátéknak indult, de szép lassan átalakult az összes strandoló számára elérhető nyári szórakozási formává. Számtalan kihívással járt az infrastruktúra műszaki kialakítása, még inkább a használati feltételek ingyenes biztosítása, de cserébe megannyi élménnyel gazdagodtam a mikrószinten megvalósított közösségépítés jóvoltából. Ahogyan az itt lévők többsége, úgy én is szívesen segítek, tanulok, beszélgetek, ha tehetem.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Szeretném a nálunk már jól bevált közösségépítő strandjátékot elvinni más balatoni strandokra. Szívesen részt veszek közösségi szoftverek tervezésében, fejlesztésében és tesztelésében, de attól sem riadnék vissza, ha valamilyen komoly probléma kapcsán megoldást kell kidolgozni akár egyedül, akár csapatban.

Jártasság, tudás: egészségmegőrzés, folyamatfejlesztés, folyamatok modellezése, projektvezetés, rendszertervezés, webfejlesztés

Érdeklődés, tanulás: kommunikáció, közösségszervezés, személyiségfejlesztés