Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Németbánya, Veszprém

Legutóbb módosítva: 2024-06-03

Weboldal:

Bemutatkozás:

Földrajzot hallgatam az egyetemen, igy lettem geográfus. A gyermekeim születése után perinatális pszichológiával foglalkoztam. Édesanyákat kisértem dúlaként  és  lelki segitőként a várandósság és a szülés, születés életeseményében. Jelenleg családommal egy kicsi bakonyi faluban élek. A családi birtokunkat épitem fizikai és szellemi szinten egyaránt. Jelenlegi "munkahelyem" az otthonom, a kert és a természet.

Erdei élménysétákat szervezek a Bakonyban. Célom, egy olyan inspiráló, közösségi tér létrehozása, amelyben az ide látogató családok, természetkedvelők, gyermek és felnőtt csoportok számára az elcsendesedést, a kikapcsolódást, feltöltődést szolgáló változatos programok mellett helyet kapnak a szabad tanulással és közösségi programokkal gazdagitott tevékenységek is. Célom: az ember és természet szeretetteljes kapcsolatának erősitése.

Kreativ alkotói tevékenységem az irás. Foglalkoztat a gyógyitás és a zene. 

 

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Keresem a tiszta online teret. Hiszek a közösség erejében, hiszem, hogy azonos értékrendü emberek csoportja képesek egy tisztább, élhetőbb emberi világot teremteni. 

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Hagyom, hogy a belső erőm vezessen. Önmagam felvállalása és az életfeladatomba való beleállás motivál ebben az évben. Életmód váltással egy tisztább, élhetőbb környezet megteremtése önmagam és a családom számára.

Jártasság, tudás: dúlai támogatás, közösségszervezés, önfejlesztés, segítő beszélgetések, erdőfürdő, jóga

Érdeklődés, tanulás: közösségszervezés, személyiségfejlesztés, önellátó gazdálkodás, írás, kommunikáció