Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Ádánd, Siófok

Legutóbb módosítva: 2023-01-26

Bemutatkozás:

Környezettudatos vállalkozásoknak, kisközösségeknek és szakembereknek készítek weboldalakat illetve webshopokat - egy speciálisan az ő igényeikre kidolgozott vállalkozásfejlesztési módszerrel - hogy versenyelőnyt kovácsolva etikus szemléletükből, sikerre vihessék értékteremtő kezdeményezéseiket.

Saját spirituális élményeim nyomán (ötvözve személyes tapasztalataimat coach végzettségemmel) transzperszonális és ökopszichológiával is foglalkozom, s evvel az eszköztárral is támogatom a közösségek működését - ember és természet egészséges kapcsolatának kialakítását a spirituális ökológia és a permakultúra szellemében.

Szentendrén nőttem fel, így az ottani soknyelvű és színes kulturális élet, művészetközpontú és környezettudatos szemlélet erősen hatott rám. Egyetemi éveim alatt Budapesten éltem, majd 2016-ban Siófok közelébe költöztem, ám itt nincs meg az a szellemi pezsgés, amit megszoktam s amit igényelnék, ezért szeretném felkavarni az állóvizet településünkön.

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Egy nappal a 2023-ban induló, kosárközösségek szervezőinek szóló beszélgetéssorozat előtt láttam meg a felhívást az eseményhez való csatlakozásra. Azért regisztráltam, mert idén szeretnék kosárközösséget szervezni a környék lakosainak illetve gazdáinak, termelőinek bevonásával, s bízom benne, hogy további kezdeményezések is szárnyra kapnak majd ennek nyomán.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Az említett kosárközösség tagjainak bevonásával egy ökokör indítása és egy adománybolt ötlete is foglalkoztat. Folyamatosan tettestársakat keresek :) szűkebb és tágabb környezetemben, s nem adom fel a reményt, hogy vannak még rajtam kívül, akik változtatni szeretnének a világ jelenlegi állásán. "A bukás nem lehetőség!"

Jártasság, tudás: coaching, webfejlesztés, coach, közösségszervezés, kreatívitás, önfejlesztés, permakultúra