Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Kaposvár

Legutóbb módosítva: 2023-02-15

Bemutatkozás:

Mentálhigiénés szakember, és védőnő vagyok. Főként anyákkal, nőkkel dolgozom együtt, számukra szervezek önsegítő csoportokat női szerepek, önismeret témakörökben, valamint egyéni konzultációkat is vállalok. A csoportos és az egyéni munkában nagy segítségemre vannak az asszociációs kártyák, a családállítás módszere és a segítő beszélgetés.. Szeretett tevékenységeim közé tartozik még a szakrális körtánc tanulása és tanítása a női közösségekben és a babamasszázs oktatása.

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Teljes mértékben azonosulni tudok a Társadalmi Jóllét Portál bemutatkozó oldalán megfogalmazott célokkal, és magam is úgy gondolom, hogy a saját és a társadalmi jóllétünkért egyénenként és együtt egyaránt felelősek vagyunk. Az általam szervezett női csoportokkal mi is ezen dolgozunk. Szeretet-hálózatot építünk és szívesen kapcsolódunk hasonló kezdeményezésekhez. A női közösségek alapértékei a biztonságos, megtartó közösség, az egymás elfogadása, támogatása, az egyéni és közös fejlődés, ezáltal egy tudatosabb, élhetőbb, emberséges világ megteremtése.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Mentális egészségfejlesztés, a lelki egészségtudatosság, az önismereti kultúra növelése mindazon eszközökkel és módszerekkel, amik számomra hozzáférhetőek és továbbadhatóak a kapcsolódni vágyók számára egyéni és közösségi formában.

Jártasság, tudás: egészségmegőrzés, közösségszervezés, segítő beszélgetések, önfejlesztés

Érdeklődés, tanulás: kommunikáció, organikus fejlődés, természetes vezetés, új marketing