Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Pálmonostora, Kiskunfélegyháza

Legutóbb módosítva: 2023-01-26

Bemutatkozás:

Kisebb, nagyobb megszakításokkal 14 éve dolgozok a belső tanító mesterem, vagy felsőbb önvalóm vezettetésével. Tanít, tisztít, terelget, vezet, így a régi, emberi személyiségem folyamatosan átalakulóban van egy magasabb látásmód átvétele felé. A cél, hogy felülről tudjam látni magam, és a világot, és a saját megtapasztalásaim által én is tovább tudjam adni a tanultakat és megtapasztalásaimat azoknak, akikben erre felmerül az igény. Ehhez kapok segítséget belső tanító mesteremtől energiában, kommunikációban, ható erőben, látásban. Eszköze vagyok, a földi, meghosszabbított karja. Ez a „Tiszta emberré válás, a tudatosodás útja”.

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Segíteni szeretnék azoknak az embereknek a fejlődésében, akik nyitottak az anyagvilági énjük hátterében munkálkodó spirituális énjük megismerésére. Nyitottak a saját belső világuk feltárására, annak folyamatos javítására, személyiségük fejlesztésére.. Ennek eszköze egyéni,- és csoportos foglalkozások, előadások tartása ott, ahol erre igény van. Tetszik az oldal irányultsága, hozzáállása az emberek segítésére, ezért csatlakozok ehhez a csapathoz.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Abban tudok a segítségedre lenni, hogy rámutatok, hogyan tudod magad meggyógyítani, hogyan tudsz a saját sorsod teremtője lenni azzal, hogy egyre tisztább emberré válsz, ahogy a jóra törekvéseddel ezen az úton haladsz előre. Előadásaim ennek az útnak a mérföldköveiről szólnak, milyen tulajdonságok visznek előre ezen az úton, és milyen tulajdonságok azok, amiknek a működtetését abba kellene hagyni. Az embernek milyen lépcsőfokokat kell meglépnie a tudatosodási útján.

Jártasság, tudás: mediáció, segítő beszélgetés, önfejlesztés