Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Nyíregyháza

Legutóbb módosítva: 2024-02-05

Bemutatkozás:

A Nyíregyházi Egyetemen óvodapedagógiát hallgatok. Érdekel a gyermekek fejlődése és a hozzájuk igazodó fejlesztés is. A bennük rejlő jövőt igyekszem felfedezni, és mint leendő pedagógus, formálni. A Nyíregyházi Kosár Közösség önkénteseként pedig a természet szeretetét, a környezettudatosságot, a helyi termékek értékességét, a becsületes munkát és az emberi kapcsolatok fontosságát tartom fontosnak és alkalmazom a mindennapjaimban. Szeretek emberekkel lenni, velük beszélgetni, mindenkinél törekszem meglátni az értékes gondolatait és a személyiségüket. Nemcsak ismerőseimmel, barátaimmal és családtagjaimmal beszélgetek, hanem külföldiekkel is (Az egyetemen erre nagyszerű lehetőség van, ez számomra a külföldi hallgatók mentorálásában nyilvánul meg), és a közösségekbe újonnan érkezőkkel is. Támogatok minden fejlődést előmozdító ötletet, rendezvényt, konferenciát, találmányt.

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Hogy megismerjek olyan embereket, akikkel jobb jövőt alkolhatunk meg. Megismerjek és megosszak gondolatokat, ötleteket és törekvéseket.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

A gyermekekkel és emberekkel való szeretetteli és türelmes foglalkozás, a környezetvédelem és környezetszeretet ismeretének átadása, hagyományok megőrzése a néptáncban és a zenében, önismereti fejlesztés, és a biztos jövőre törekvés.

Jártasság, tudás: gyermekközpontú pedagógia, segítő beszélgetés, hagyományőrzés