Jóllét Forrás

találkozási tér

Új név: Jóllét Forrás találkozási tér

Kedves Érdeklődők! 


Két nagy változás érett be mára abban a térben, amelyet Társadalmi Jóllét Portál néven ismertetek meg. 

Új néven folytatjuk 

A Társadalmi Jóllét Portál neve mostantól Jóllét Forrás találkozási tér.  

tarsadalmijollet.hu helyett jolletforras.hu az oldal elérése. 

Kapcsolati email címünk is megváltozott: a jolletforras kukac gmail.com címre írhattok nekünk, ez jelenik meg az értesítő üzenetekben és hírlevelünk is erről a címről érkezik. 

Készült embléma is az új névhez: 
Miért a változás? 

Az induláskor sokkal inkább összpontosítottunk a nagy egészre, a társadalmi-közösségi oldalra. Mígnem az oldalhoz kapcsolódó csoportok és programok, valamint a mi saját belső felismeréseink is arra mutattak rá, hogy valójában az egyéni és közös jóllét forrásával foglalkozunk. Már a nyitó oldalra felkerülő Weöres Sándor idézet ezt világította meg, ez bomlott tovább, míg eljutottunk arra, hogy ideje az oldal nevét is összhangba hozni mindezzel.  

Azt is éreztük egy ideje, hogy a “portál” kifejezés nem tükrözi teljesen azt, ami az oldal vállalt feladata: találkozási teret adni az új világ építői számára. 

Az új név tehát abból a felismerésből született, amelyet az oldalhoz kapcsolódó cselekvők, csoportok és találkozók “növesztettek ki” az elmúlt hónapokban. 

Hálás köszönet mindezért azoknak a társainknak, akik aktívan hozzátettek ezekhez a találkozókhoz és programokhoz! 


Mi lesz a régi hivatkozásokkal? 

A tarsadalmijollet.hu, valamint a tarsadalmi.jollet kukac gmail.com terveink szerint az év végéig még élő marad. Előbbit átirányítjuk az új oldalra. Így ha bárhol megosztottátok az oldalt, ne aggódjatok: odatalálnak az érdeklődők.  
A korábbi mail címet szintén olvassuk még, de már az új címről válaszolunk. 


Új helyet kaptunk 

Az oldal tárhelyét egy nagylelkű cégvezetői felajánlásnak köszönhettük az indulás óta.  

Időközben megérkezett az a társunk, aki amellett, hogy egy erőforrás-kímélőbb megoldást ajánlott fel, maga is kapcsolódik az oldalhoz: regisztrált és saját kezdeményezést is felvett itt.  

Hajba Szilárd társunk személyében tehát olyan támogatást kapunk, aki maga is részese a Jóllét Forrás találkozási térben zajló életnek. 

Köszönjük szépen, Szilárd! 


Kívánjuk, hogy az új név inspiráljon Benneteket is, és a forrás, amelyből egyéni és közös jóllétünk fakad, táplálja mindennapi cselekvéseiteket épp úgy, ahogyan mi már tapasztaljuk. 

Szeretettel hívunk és várunk a találkozási térbe, az ott szerveződő csoportokba, találkozókra és programokra! 

A Jóllét Forrás találkozási tér Mag-csoportja Támogatásra méltó? 

Ami nem változik, az a lelkesedésünk és elkötelezettségünk, hogy segítsünk Benneteket, fejlesszük és működtessük az oldalt, valamint a találkozási térben zajló életről hírt adjunk. 

Ha értéket jelent számotokra mindez, köszönettel fogadunk anyagi támogatást is. Ezzel kapcsolatban emailben (jolletforras kukac gmail.com) vagy telefonon (30/2897830 P.Horváth Andrea) tudunk egyeztetni. 
  

2024-06-03