Jóllét Forrás

találkozási tér

Életközösség, közösségi minőség

     << Az új világ hangjai

Kedves Érdeklődők!

Ez az esemény elmarad. Pótlásával később jelentkezünk.

Köszönjük a megértéseteket!

 


Mi minden szükséges ahhoz, hogy új típusú életközösségeinket kialakíthassuk, azokat fenntarthatóan éljük és fejlesszük?

"Az új világ hangjai" program március 26-i adásához kapcsolódó nyitott online beszélgetésre hívjuk az érdeklődőket, akikkel ezt a kérdéskört járjuk körbe.

Az adásban Gerzsány Robi osztotta meg kapcsolódó tapasztalatait és meglátásait, erre épül ez a beszélgetés.

Többek között beszélünk a közösségek létrejöttének és fejlődésének elemeiről, az együttműködési szintekről és minőségekről, a közösségi "magról", a zárt és nyitott közösségi létről. És mindarról, ami a jelenlévők tapasztalata és véleménye alapján kibontakozik majd. Szellemi-lelki-fizikai szempontból egyaránt érintve a kérdéskört.

A beszélgetés lazán vezetett dialógus, amelyben egyenrangú társakként kapcsolódunk egymáshoz, hogy a párbeszédből fakadóan esélyesen új felismerésekkel is gazdagodhassunk, amelyeket saját közösségeinkbe tovább vihetünk.

Időpont: 2024. április 15. 18.00-19.30
Helyszín: online, Zoom találkozó. A Zoom hivatkozást a regisztrálóknak emailben küldjük ki.

A részvétel díjmentes, ám regisztrációhoz kötött. "Az új világ hangjai" program működtetésére és fejlesztésére anyagi támogatást köszönettel fogadunk. A támogatással kapcsolatban a következő elérhetőségeken tudsz kapcsolatba lépni a program szervezőivel: tarsadalmi.jollet@gmail.com | +36302897830 (P. Horváth Andrea)

Regisztráció: https://forms.gle/615spgy6Y4ZXK5CM9

Szeretettel várunk minden, a téma iránt érdeklődő aktív közösség szervező és közösséget kereső, új világot építő társat!

Eseményt felvette: P. Horváth Andrea, 2024-03-26, módosítva: 2024-04-14