Jóllét Forrás

találkozási tér

Jóllét Forrás Mag


Ez a csoport azt a feladatot vállalta, hogy a Jóllét Forrás találkozási tér fejlődését támogassa, őrizve annak értékrendjét és figyelmét az oldal küldetésén, célján tartsa. Ha szeretnél ebben a feladatban részt venni, jelezd a csoport tagjainak. Ezt követően egy személyes beszélgetésben segítünk közelebb kerülni a tudnivalókhoz, hogy felismerhesd, tudsz-e, ha igen, milyen módon tudsz kapcsolódni a csoport munkájához.

Csoport megállapodás:

A csoport tagjainak vállalása


-Aktív szerepet vállalunk a Jóllét Forrás oldal fejlesztésében, saját tudásunk, tapasztalatunk, ötleteink és a tagoktól kapott visszajelzések szerint 
- Az oldal használatában támogatjuk a regisztrált tagokat, megválaszoljuk a beérkező kérdéseket, kéréseket 
- Biztosítjuk az oldalon a közösségi megállapodásnak megfelelő belső kommunikációt, hogy minden tag kellő információk birtokában tudja használni az oldalt. 
- Amennyiben az oldal tagjai, közösségei között konfliktus támad, amelyet nem tudnak maguk között megnyugtatóan rendezni, úgy mediálással segítünk 
- Őrizzük az oldal küldetését és szellemiségét, ennek keretében ha valaki megsérti a Közösségi megállapodást, azt jelezzük, kérjük, hogy ne tegye, végső eszközként pedig adminisztratív jogosultságunknál fogva az oldalról kizárjuk. 
- Gondoskodunk arról, hogy az oldal fokozatosan épüljön és halljanak róla azok, akiknek erre a megoldásra lehet szükségük.
- Ha más szerveződés, külső szervezet vagy személy keres meg bármilyen együttműködési vagy támogatási céllal, akkor a közösségi megállapodás alapján, az oldal küldetésével, szellemiségével és lelkiségével összhangban képviseljük az oldalt, folytatunk egyeztetéseket és döntünk a megkereséssel kapcsolatos cselekvésről.
- Folyamatosan nyomon követjük, mi akar bomlani az oldalon, ennek mentén folyamatos jelenléttel és szükség szerint keretet, aktív segítséget adva támogatjuk ezt a fejlődést. 
- Döntéseink alapját az oldal tagjainak igénye és a közösségi megállapodás szem előtt tartása adja. Döntéseinket minden esetben megbeszélés előzi meg, a döntéseket ezt követően konszenzussal hozzuk.
- Munkánkat fenntartható módon, egymásra figyelve végezzük

Létrehozva: 2022-11-02, módosítva: 2024-05-26