Jóllét Forrás

találkozási tér

Ajánló

Az ajánló egy olyan lehetőség, ahol olyasmit tudsz megmutatni, ami szerinted érték az új világ építői számára. Lehet ez olvasni, nézni, hallgatni való tartalom.
Az ajánláshoz készítened szükséges egy felvezetőt is, amelyben leírod, hogy miért ajánlod azt a tartalmat, hogyan szolgálja a társadalmi jóllétet, az új világ építését.Így hozhatsz létre új ajánlót

  1. Lépj be az oldalra (vagy regisztrálj, ha még nem tetted.)
  2. A Szellemiség menüpontból vagy közvetlenül ezen a hivatkozáson eléred az Ajánló oldalát.
  3. Az oldal jobb felső részén kattints az Új ajánló gombra.
  4. Az ajánló elkészítési oldalát töltsd ki, válaszd ki a láthatóságot (lásd lentebb), majd végül kattints a Mentés gombra.

Az ajánló készítésekor ezeken a kérdéseken haladunk végig

  • Az ajánló címe
  • Miért ajánlod? Hogyan szolgálja minden ember jóllétét, az új világ megteremtődését?
  • Ha van hozzá hivatkozás, ahol elérhető a teljes tartalom (videó, hang, írott tartalom), azt is megadhatod.
  • Láthatóság: Aktív/Nyilvános/Engedélyez

Új tartalmat bárki regisztrált tag létrehozhat, ám egyelőre a tartalom megjelenését a Jóllét Forrás Mag csoport valamely tagja hagyja jóvá. Ennek az az oka, hogy ez még egy új lehetőség és saját tapasztalataink alapján nem könnyű, hogy valóban megfelelő tartalmakat tegyünk közzé. Emiatt van egy engedélyezési lépés is, erről is írunk most.

Ha a Jóllét Forrás Mag csoport tagja vagy, akkor jelenik meg az Engedélyez lehetőség, hogy a mások által beküldött ajánlót engedélyezhesd. Ez után válik az ajánló láthatóvá.
Ha pedig felhasználóként vagy jelen, akkor az ajánlódnál az Aktív állapot jelzi, hogy az ajánló látható.
Ha a Nyilvános kategóriát kipipálod, akkor az ajánlód nem csak az oldalon regisztráltak, de bárki számára látható lesz. Ha nem pipálod ki, akkor csak az oldalon regisztráltak érhetik el.

2023-12-13