Jóllét Forrás

találkozási tér

Regisztráció és adatlap kitöltése

Valójában két részből áll a folyamat, hogy az oldalon meg tudj jelenni és az ottani lehetőségeket használhasd:
  1. Regisztráció
  2. Adatlap kitöltése
A regisztrációnál csak egy teljes nevet, mail címet és jelszót kérünk, valamint hogy elfogadd az oldal Közösségi megállapodását és az Adatkezelési tájékoztatót.
Ezt követően egy visszaigazoló email érkezik majd a regisztrált mail címedre. Abban találsz egy megerősítési hivatkozást, amire kattintva élővé válik a regisztrációd.
Elképzelhető, hogy a visszaigazoló mail a spam/levélszemét mappádba kerül, ezért érdemes ott is szétnézned.
A jelszót írd fel magadnak. Ha mégis elfelejtenéd, bejelentkezéskor kérhetsz új átmeneti jelszót, amivel újra be tudsz lépni. Ezt majd változtasd meg belépés után.
Miután sikerült a regisztrációd, lépj be az oldalra.
 
Itt kezdődik a második lépés: az adatlapod kitöltése.
Belépés után a jobb felső sarokban találod az “Adatlapom” pontot. Erre kattintva tudod elkészíteni a személyes adatlapodat, amelyhez segítő kérdéseket adtunk.
 
Egyéb oldalaid, weboldalad. Ide kerülhet több olyan oldal is, amit ide tartozónak gondolsz: saját közösségeid és cselekvéseid részletes bemutató oldalai. Lehet ez weboldal, blog vagy más közösségi média oldal is.
 
Lakóhelyed. Ennek alapján kerülsz fel a térképre, így könnyebben megtalálhatod a környékbeli társakat és ők is Téged. Ezzel a helyi és regionális közösségek épülését szeretné támogatni az oldalt.
 
Bemutatkozás. Mit csináltál eddig és mit teszel most, amivel a közös jóllét épülését szolgálod. Rád van bízva, milyen röviden-hosszan és mennyire személyes dolgokról írsz. Írd azt, amit ide kapcsolódónak gondolsz.
 
Miért vagy az oldalon, mit szeretnél itt tenni. Többféle céllal érkeznek a társak, így könnyebben kideríthetjük egymásról, hogy kinek mi az igénye.
 
Milyen terveid vannak a közeljövőre. Itt tudsz írni kezdeményezéseidről, akár még ha csak gondolkodsz rajta, akár ha már belekezdtél a megvalósításba. Ezzel segítheted a társakat, hogy összekapcsolódhassatok egy-egy ötlet, program mentén.
 
Készségeid, képességeid, tapasztalataid, amelyekkel már rendelkezel.
 
Igényeid, fejlődési elképzeléseid, amelyeket még szeretnél elsajátítani, amiben fejlődni szeretnél.
A készségeknél-tapasztalatoknál, illetve a fejlődési igényeknél meglévő címkékből is választhatsz és újakat is alkothatsz. A címkékre rá lehet keresni a Társak oldalon. Ez szintén segíti az ismerkedést.
 
A bemutatkozó oldalad alján beállíthatod, hogy nyilvános legyen vagy csak az oldalon regisztrált társak láthassák.
Végül egy profilképet tölts még fel.
 
Így válik teljessé az adatlapod és ekkortól válsz nem csak láthatóvá, de “cselekvőképessé” is a Jóllét Forrás találkozási tér oldalon. Azaz már használni tudod a lehetőségeket, mint például csoportba belépni vagy csoportot létrehozni, írást közzétenni, kezdeményezéshez csatlakozni vagy sajátot indítani, magán üzenetet írni társaknak.
A bemutatkozó oldaladhoz automatikusan hozzákerülnek majd a csoportjaid, az írásaid és a kezdeményezéseid.
 
Az “Adatlapom” pontnál éred el még a jelszómódosítást és a beállítási lehetőségeket is. Utóbbinál tudod beállítani, hogy miről kapj email értesítést, valamint ott tudod deaktiválni a profilodat.
Természetesen az adatlapodat bármikor módosíthatod. Sőt, javasoljuk is, hogy időnként nézz rá és frissítsd!
 
Ha bármi nem egyértelmű vagy elakadtál, kérj bátran segítséget a Kapcsolat oldalon!
 

 

2023-12-05