Jóllét Forrás

találkozási tér
Lakóhely: Pécs

Legutóbb módosítva: 2024-04-20

Bemutatkozás:

A nevem Nagy Katinka Kornélia, pályakezdőként pár évet töltöttem művelődészervezőként egy falusi kultúrházban, ahol volt könyvtár és kulturális programok is, majd megszereztem könyvelői végzettségem - közel 20 évet töltöttem ezen a területen munkálkodva. Miután felőrölt az ezzel a kapcsolatos bonyolult és számomra felesleges, értelmetlen feladatok sora, kiszálltam a jelenlegi rendszerből. 

Új utakat keresve kezdtem el természetes gyógymódokkal (gyógynövények, akupresszúra, talpreflexológia, öngyógyítás) foglalkozni, az ember testi-lelki jóllét-ét elősegítő dolgokat tanulni, a harmónikus élet titkait kutatni - közben egy nagyon mély önismereti utat bejárni. 

Pár alkalom külföldi kényszermunka után itthon szeretnék munkálkodni magyar emberekkel, magyar emberekért egy újfajta szemlélet mentén.

Szeretek természetes alapanyagokból sütni, főzni, érdekel az önellátó gazdálkodás, önfenntartás.

 

Amiért itt vagyok a Jóllét Forrás oldalon:

Olyan közösségekben, tiszta kapcsolódások által keresem a helyem, ahol az ember, a valódi értékek elismerése, a saját magunk JÓLLÉT-ének megteremtése az elsődleges, közös célok mentén, erkölcsi alapon. 

 

 

Jártasság, tudás: segítő beszélgetés, masszázsterápiák, öngyógyítás, stressz, rendezvényszervezés, pénzügyi adminisztráció

Érdeklődés, tanulás: kreativitás fejlesztése, kommunikáció, lélekgyógyászat, természetgyógyászat, önellátó gazdálkodás, új marketing