Jóllét Forrás

találkozási tér

Tiszta kapcsolódás


A csoport azt a feladatot vállalja, hogy kimunkáljuk és magunkon belül, valamint saját magunk által külső környezetünkben működtessük azt a tiszta kapcsolódást, amely elősegíti, hogy szellemi-lelki-anyagi útvonalon tiszta teremtéssel építhessük az új világot.
Egyéni és közösségi kapcsolódásokkal egyaránt foglalkozunk, aminthogy mindez egy áramló folyamatot alkot. 
A csoportalapító ehhez kapcsolódó írását itt találod: Tiszta kapcsolódás és az új világ teremtése
Hogy pontosan milyen eseményekkel, cselekvésekkel és programokkal tesszük majd ezt, azt közösen alakítjuk ki a csoportban. 
Azokat a társakat várjuk ide, akik egyénileg és közösségi tereikben is a tiszta kapcsolódásra törekszenek és már felismerték, hogy szellemi-lelki-fizikai létező egysége alkotja emberi lényüket.
A csoport tagjaiként szívesen átadnák saját tudásukat, tapasztalataikat másoknak és nyitottan fogadják mások segítő szándékát is.
Legyél bár olyan személy, akinek kifejezetten támogató-segítő a hivatása, vagy "pusztán" a saját tapasztalataiddal és törekvéseiddel veszel részt, itt a helyed.

Csoport megállapodás:

A csoportra egyelőre a Jóllét Forrás találkozási tér oldal közösségi megállapodása érvényes. Hangsúlyozottan is:
- A csoport tagjai egyenrangúak, különbözőségüket csak az egyéni feladataikhoz kapcsolódóan kibontakozó tudás és tehetség adja, amelyre egyformán értékként tekintünk
- Nem akarunk hatni egymásra, használni egymást. Tiszteletben tartjuk az egyéni megéléseket, véleményeket és állapotot, nem áll szándékunkban azt akarattal megváltoztatni, felülírni.


Minden egyebet, programokat, döntési folyamatokat, feladatokat és vállalásokat közösen alakítunk ki.
Aki a csoportba belép, válaszol az "Azért csatlakoztam a csoporthoz, mert..." kérdésre, hogy jól lássuk egymást, ki miért van itt, mit tud adni és mit szeretne kapni ebben a csoportban.

Létrehozva: 2024-01-12, módosítva: 2024-05-30

A csoport csatlakozáshoz lépj be vagy regisztrálj az oldalon!